Specialist in kunstgras, sport & spelen


Over

Bundelen
De kracht van DSG ligt in het samenbrengen van verschillende disciplines, partijen, (bouw)plannen en ideeën. Met meer dan tien jaar ervaring bij de Koninklijke BAM en sportbouwbedrijf Nootenboom Sport beschikt DSG over grote marktkennis. Met de inzet van deze kennis en het bundelen van informatie is het mogelijk om meerdere (bouw)plannen in een gebied samen te brengen of op elkaar af te stemmen. Zo kan er efficiënter en dus kostenbesparend gewerkt worden en wordt de kwaliteit van de projecten geoptimaliseerd. Een jarenlange werkervaring in de recycling van bouw- en sloopafval is mede bepalend voor de werkwijze van DSG. Bij hergebruik gaat het om het terugwinnen en opnieuw voor gebruik geschikt maken van grondstoffen en wij passen dit waar mogelijk toe. Dit is goed voor het milieu en bovendien kostenbesparend.

Persoonlijk
De aanleg van een kunstgrasgazon in de achtertuin, een speelplaats of sportveld.... hoe klein of groot het project ook is, DSG heeft de know how in huis om tot een optimaal eindresultaat te komen door de wensen goed en doordacht om te zetten in een plan op maat. Het realisatieproces zal van begin tot eind door DSG begeleid worden en de opdrachtgever heeft bij DSG altijd een vast aanspreekpunt. De korte lijntjes, duidelijke communicatie en een gezonde dosis Hollandse nuchterheid dragen bij aan een prettige en efficiënte samenwerking.

Maatwerk
Ieder project is uniek en daarom wordt er per project gekeken wat de beste manier is om tot het gewenste resultaat te komen. Soms zal DSG het project in eigen beheer uitvoeren en soms met projectpartners. DSG werkt niet met vaste projectpartners want bij het ene project zal projectpartner A en bij een ander project projectpartner B de beste keuze zijn. Ook voor de inkoop van producten is deze onafhankelijkheid belangrijk. DSG koopt in tegen scherpe prijzen en bepaalt per project welke leverancier het best aansluit op de wensen van de klant. Bij de inkoop van producten kiezen wij zoveel mogelijk voor producten van Nederlandse bodem.


Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.


Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail

Contact

DSG Landscaping BV
Achterzeedijk 57-Unit 7
2992 SB Barendrecht

T: +31 10 - 22 333 96
M: +31 6 - 34 54 77 45
E: info@dsglandscaping.com

Btw.nr. NL854050401B01
KvK.nr. 60765364