Specialist in kunstgras, sport & spelen


Verhuur

Wilt u een mobiel pannaveld of multifunctioneel sportveld huren voor een sportieve dag of promotionele activiteit? DSG verhuurt mobiele sportvelden in verschillende soorten en maten. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij helpen u graag.

Pannaveld
Panna is sinds enkele jaren enorm populair. Er zit veel actie in dit snelle voetbalspel waarbij het naast voetballen en scoren, ook om techniek en behendigheid gaat. Bij panna tellen niet alleen de doelpunten, maar telt ook het poorten van de tegenstander, en er is toch níets leuker dan de bal tussen de benen van de tegenstander door te spelen!

Multifunctioneel sportveld
Multifunctionele sportvelden lenen zich uitstekend voor balsporten zoals voetbal, hockey, handbal, tennis, basketbal, trefbal, korfbal en volleybal. Door het toepassen van kleinere doeltjes over de lengte van het veld, de basket anders te positioneren of de velden afwijkend vorm te geven, is het mogelijk meerdere sporten tegelijkertijd uit te oefenen op hetzelfde veld. Bij het ontwikkelen van de multifunctionele sportvelden is DSG uitgegaan van het sportieve gebruik ervan door mensen zonder én met een beperking. Bewegen is belangrijk en brengt plezier voor iedereen.


Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail

Contact

DSG Landscaping BV
Achterzeedijk 57-Unit 7
2992 SB Barendrecht

T: +31 10 - 22 333 96
M: +31 6 - 34 54 77 45
E: info@dsglandscaping.com

Btw.nr. NL854050401B01
KvK.nr. 60765364