Specialist in kunstgras, sport & spelen


Rubber tegels

Kinderen spelen met vallen en opstaan. De rubber tegels van DSG bieden een goede en veilige valondergrond voor elke speelplaats. Een val wordt hiermee optimaal gedempt zodat het kind weer ongeschonden verder kan spelen. Rubber tegels zijn duurzaam, slijtvast en bovendien waterdoorlatend zodat er na een flinke regenbui direct weer veilig gespeeld kan worden. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Een val van een speeltoestel is nooit uit te sluiten. Daarom worden aan het bodemmateriaal eisen gesteld. De tegels moeten uiteraard goede valdempende en veerkrachtige eigenschappen bezitten om letsel te voorkomen maar ook voldoen aan chemische productveiligheid. Onlangs heeft de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit het advies uitgebracht om met het oog op milieu- en gezondheidsrisico’s de toegestane hoeveelheden polycyclische aromatische koolstoffen (PAK’s) in diverse producten omlaag te brengen. Dit advies van de NVWA is vertaald naar nieuwe en aangescherpte milieueisen die van kracht zijn sinds 27 december 2015.

De rubber tegels van DSG voldoen door een verbeterde productsamenstelling en vernieuwd productieproces nu al – als één van de weinige leveranciers in Nederland – aan deze nieuwe eisen.


Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail

Contact

DSG Landscaping BV
Achterzeedijk 57-Unit 7
2992 SB Barendrecht

T: +31 10 - 22 333 96
M: +31 6 - 34 54 77 45
E: info@dsglandscaping.com

Btw.nr. NL854050401B01
KvK.nr. 60765364