Specialist in kunstgras, sport & spelen


Trapveld

Iedere woonwijk zou er minstens één moeten hebben; een trapveld. Sportief bezig zijn met buurtgenoten brengt veel plezier en saamhorigheid. Doordat kunstgras weinig onderhoud vraagt en een lange levensduur heeft is het zeer geschikt voor een trapveld. Een trapveld kan worden uitgevoerd met belijningen in verschillende kleuren voor bijvoorbeeld een wedstrijdje voetbal, basketbal of hockey. Uiteraard levert DGS ook de doeltjes, baskets etc. om het trapveldje compleet in te richten.

DSG heeft al menig trapveld aangelegd. Onze ervaren vakmensen maken een goed doordacht plan van aanpak en begeleiden de uitvoering van A tot Z. Door het aanbrengen van een stevige ondergrond, een optimale waterdoorlating en een veilige inrichting kan het trapveld zeer intensief gebruikt worden zonder veel onderhoud. Naast het realiseren van het trapveldje kan DSG ook de omgeving rondom het veldje compleet inrichten. Denk hierbij aan het plaatsten van hekwerk, het aanleggen van bestrating etc.

Is het trapveld eenmaal aangelegd dan kan het speelplezier beginnen. Ook al is het veld onderhoudsarm, helemaal vrij van onderhoud is het niet. Door het zelf uitvoeren van klein onderhoud en een jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren door ons vakkundige onderhoudsteam blijft het veld in topconditie.

Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail

Contact

DSG Landscaping BV
Achterzeedijk 57-Unit 7
2992 SB Barendrecht

T: +31 10 - 22 333 96
M: +31 6 - 34 54 77 45
E: info@dsglandscaping.com

Btw.nr. NL854050401B01
KvK.nr. 60765364