Specialist in kunstgras, sport & spelen


Speeltoestellen

Een speelplaats moet garant staan voor uitdagend, fijn en bovenal veilig speelplezier. Daarom vraagt de inrichting van een speelplaats om de juiste know how en vakmanschap. De specialisten van DSG weten de wensen en eisen goed en doordacht mee te nemen in een plan op maat. We kijken daarbij naar het besteedbare budget, de leeftijd van de doelgroep en de daarbij behorende gecertificeerde speeltoestellen*. De uitvoering van het plan zullen wij van begin tot eind begeleiden: van de eerste schop in de grond tot de laatste veiligheidscheck van de toestellen.

Naast het plaatsen van de speeltoestellen richt DSG ook de omgeving rondom de speelplaats compleet in. Denk hierbij aan het plaatsten van een goede speelondergrond in de vorm van speel- en veiligheidsgras, rubber tegels en rubber gietvloeren tot het plaatsten van hekwerk, prullenbakken en bankjes, het aanleggen van bestrating etc.

Als de speeltoestellen eenmaal zijn geplaatst en gekeurd en het speelveld er omheen veilig is, kan het speelplezier beginnen. Om de veiligheid te waarborgen wordt er bij de oplevering een uitgebreide montage-/installatiehandleiding met daarin een onderhoudsadvies, onderdelenoverzicht en logboek overhandigd. Ons vakkundige onderhoudsteam kan periodiek onderhoud uitvoeren zodat optimale veiligheid gegarandeerd blijft. Het onderhoud van de speeltoestellen vereist gewoonlijk niet veel werk. Dankzij een doordacht design en het gebruik van eersteklas materialen en sterke constructies is onderhoud beperkt tot een minimum.

*DSG is niet verbonden aan één leverancier voor de aanschaf van speeltoestellen. Zo hebben wij de vrijheid altijd de beste keuze te maken die goed past bij het project en het besteedbare budget.


Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail

Contact

DSG Landscaping BV
Achterzeedijk 57-Unit 7
2992 SB Barendrecht

T: +31 10 - 22 333 96
M: +31 6 - 34 54 77 45
E: info@dsglandscaping.com

Btw.nr. NL854050401B01
KvK.nr. 60765364