Specialist in kunstgras, sport & spelen


Pannaveld

Panna is sinds enkele jaren enorm populair. Er zit veel actie in dit snelle voetbalspel waarbij het naast voetballen en scoren ook om techniek en behendigheid gaat. Bij panna tellen niet alleen de doelpunten, maar telt ook het poorten van de tegenstander en er is toch níets leuker dan de bal tussen de benen van de tegenstander door te spelen!

DSG levert pannaveldjes met verschillende ondergronden en in alle soorten en maten. Of het nu een pannaveld is voor op het schoolplein, in een woonwijk of op een sportcomplex; onze vakmensen weten de wensen en bestaande situatie goed en doordacht mee te nemen in een plan op maat. De uitvoering van dit plan zullen zij vervolgens van begin tot eind begeleiden en realiseren van de eerste schets op papier tot de laatste lijn op het veld. Naast het realiseren van het pannaveldje kan DSG ook de omgeving rondom het veld compleet inrichten. Denk hierbij aan het plaatsten van hekwerk, het aanleggen van bestrating etc.

Wilt u een mobiel pannaveld huren voor bijvoorbeeld een evenement, een buurtfeest of het jubileum van de voetbalvereniging? Wij helpen u graag!


Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail

Contact

DSG Landscaping BV
Achterzeedijk 57-Unit 7
2992 SB Barendrecht

T: +31 10 - 22 333 96
M: +31 6 - 34 54 77 45
E: info@dsglandscaping.com

Btw.nr. NL854050401B01
KvK.nr. 60765364