Specialist in kunstgras, sport & spelen


Tennis

Tennis wordt steeds vaker op kunstgras gespeeld. En dat is logisch want meer clubs – maar ook particulieren – kiezen hiervoor omdat kunstgras veel voordelen biedt. Zo is het court onderhoudsarm en beschikt het over uitstekende technische eigenschappen die de afgelopen jaren sterk verbeterd zijn door onderzoek te doen naar balgedrag en blessurerisico's. Het resultaat is dat tennissers een minimale belasting van spieren en gewrichten ervaren. Het court is slijtvast, heeft een lange levensduur en heeft een optimale waterdoorlating zodat water niet op het court blijft staan.

DSG is gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras tenniscourts. Een groot voordeel van kunstgras is dat er met een minimum aan onderhoud zomer én winter gespeeld kan worden. Het is bijvoorbeeld niet nodig om bij warm weer te sproeien tegen het opstuiven, zoals bij gravel. Een ander groot voordeel is dat de lijnen in de mat getuft zijn zodat het vegen van de lijnen overbodig is geworden. Uiteraard levert DSG ook tenniscourts in traditioneel gravel en met de welbekende smashcourt-constructie. Hierbij is de gravelkleurige stabiliteitsmat gevuld met fijn keramisch materiaal.

Wij denken met u mee, maken een passend plan en begeleiden de uitvoering daarvan. Van het grondwerk – een tenniscourt moet super vlak zijn en dus de ondergrond ook – en het aanleggen van het court tot de inrichting rondom het court. Denk hierbij aan hekwerken, scheidingswanden, bestrating, parkeerplaatsen etc.

Is het court eenmaal aangelegd, dan kan het sportplezier beginnen. Al is het veld onderhoudsarm, helemaal vrij van onderhoud is het niet. Door zelf klein onderhoud te doen en ons vakkundige onderhoudsteam het jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren, blijven de sporttechnische eigenschappen optimaal en wordt de levensduur van het veld verlengd.


Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail

Contact

DSG Landscaping BV
Achterzeedijk 57-Unit 7
2992 SB Barendrecht

T: +31 10 - 22 333 96
M: +31 6 - 34 54 77 45
E: info@dsglandscaping.com

Btw.nr. NL854050401B01
KvK.nr. 60765364